Missatge d'avís

This form submits changes to your default configuration and may need to be entered from www.actel.es. ×

You are here

Notícies

26-09-2016

El passat divendres 26 de setembre es va celebrar l’Assemblea General de TransAlfals a la cooperativa “Arbequina” de la població d’Arbeca. L’acte el va inaugurar l’alcalde d’Arbeca Sr. Joan Simó acompanyat del president de TransAlfals Sr. Josep Juncà i el seu vicepresident Sr. Rogeli Moncasi. La cloenda va anar a càrrec de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Sra. Meritxell Serret. 
L’Assemblea va reunir una setantena de persones entre les quals hi havia el consell rector de TransAlfals, els presidents de les cooperatives sòcies i treballadors.

25-07-2016

En el marc del comitè de direcció que se celebra als Serveis Centrals d’ActelGrup a Lleida, el president de la cooperativa, Josep Maria Codina, ha presentat al nou director general d’ActelGrup, Fernando Chocarro.
El Consell Rector d’ActelGrup va decidir per unanimitat el seu nomenament amb l’objectiu de donar continuïtat al projecte empresarial de la cooperativa de segon grau que actualment agrupa 120 cooperatives.

30-11-2015

El passat divendres dia 27 de novembre, es va celebrar la XVII edició dels Premis Romanico Esencia a la Seu Vella de Lleida amb l’assistència de 125 convidats.

26-11-2015

El president d’ActelGrup Josep Maria Codina i el president d’Agrolés Miquel Solanelles, han signat el conveni per la venda de productes alimentàris a l’empresa coreana Farm Factory.

26-11-2015

Els alumnes de 1er i 2on de Batxillerat Tecnològic de l’Institut de Balaguer han visitat les instal·lacions del Centre Logístic Fruiter de Térmens.

24-11-2015

El socis i sòcies de la cooperativa de Bell.lloc han pogut veure i viure en primera persona com s’envasa la fruita al Centre Logístic Fruiter a Térmens, com es transforma l’ Alfals a Bellcaire d’Urgell i on es guarda i com s’envasa el nostre oli a la planta de les Borges Blanques.

20-11-2015

En concret, han visitat el Centre Logístic Fruiter de Térmens i la fàbrica que TransAlfals té a Bellcaire d’Urgell. Durant la primera visita, han rebut una explicació corporativa d’ActelGrup i després han fet una visita a la planta on han pogut veure tot el procés de triatge i confecció pel que passa la nostra fruita.

20-11-2015

El director general d’ActelGrup Antònio Llaràs, va realizar una master class  als alumnes del Postgrau en Gestió Estratègica de l'Empresa Agroalimentària 2015/2016 que organitza la Universitat de Lleida i Forum Empresa.

18-11-2015

El president d’ActelGrup Josep Maria Codina i el director general Antonio Llaràs han visitat l’estudi de l’emissora Ràdio Nacional a Lleida.

16-11-2015

Abans de començar l’Assemblea, es va fer una roda de premsa per atendre les preguntes les tots els mitjans de comunicació. El president d’ActelGrup Josep Maria Codina i el director general Antonio Llaràs, van explicar als periodistes el balanç econòmic de la nostra cooperativa entre d’altres informacions.

Pàgines

IberAlfa SCCL · C-53 Km 137,1 · Ctra. Balaguer - Tàrrega · Bellcaire d'Urgell · · T. 973 58 64 75 · F. 973 58 64 46